Packing Menara Dering Sadel Keramik Intalox

Katrangan singkat:

Saddle Intalox Keramik ditambah saka pelana busur keramik, pelana intalox keramik ngganti permukaan lengkungan loro lan nggawe radius lengkungan interior beda, konstruksi iki ngatasi masalah nyarang ing dasar, Pelana intalox Keramik nggawe porositas disebar lan nambah distribusi cairan, kapasitas luwih gedhe lan tekanan mudhun luwih murah tinimbang cincin ruam keramik.


Detail Produk

Tag Produk

Saddle Intalox Keramik kanthi tahan asam lan tahan panas banget. Bisa tahan karat saka macem-macem asam anorganik, asam organik lan pelarut organik kajaba asam hidrofluorat, lan bisa digunakake ing kahanan suhu dhuwur utawa kurang. Akibate kisaran lamarane wiyar banget. Saddle Intalox Keramik bisa digunakake ing kolom pangatusan, kolom nyerep, menara pendingin, menara scrubbing ing industri kimia, industri metalurgi, industri gas batubara, industri penghasil oksigen, lan liya-liyane. Saddle Keramik digunakake ing rong bidang utama nanging nduweni sifat beda-beda gumantung saka aplikasi kasebut. Siji bidang yaiku industri kimia lan petrokimia lan liyane ing wilayah lingkungan kayata peralatan RTO.

Spesifikasi Teknis Saddle Keramik Intalox

SiO2 + Al2O3

> 92%

CaO

<1.0%

SiO2

> 76%

MgO

<0,5%

Al2O3

> 17%

K2O + Na2O

<3,5%

Fe2O3

<1.0%

Liyane

<1%

Properti Fisik & Kimia Saddle Intalox Keramik

Penyerapan banyu

<0,5%

Atose Moh

> Skala 6,5

Porositas

<1%

Resistensi asam

> 99,6%

Gravitasi tartamtu

2,3-2,40 g / cm3

Resistensi Alkali

> 85%

Temp operasi maksimal

920 ~ 1100 ℃

Ukuran lan Properti Fisik Liyane

Ukurane

Kandel
(mm)

Lumahing khusus
(m2 / m3)

Volume batal
(%)

Kemasan garing
(m-1)

Kapadhetan paket
(kg / m3)

1 "(25mm)

3-4

250

74

320

700

3/2 '' (38mm)

4-5

164

78

170

600

2 "(50mm)

5-6

120

77

130

510

3 "(75mm)

8-10

95

77

127

500

Nominal
ukuran

Alias
DN

Diameter dek
D

Diameter njaba
L

Dhuwur
H

Kekandelan tembok
T

Jembar
W

1/2 inci

13

13 ± 1.0

20 ± 1,4

10 ± 1.0

2.0 ± 1.0

10 ± 2.0

5/8 inci

16

16 ± 2.0

24 ± 1,5

12 ± 1.0

2.0 ± 1.0

12 ± 2.0

3/4 inci

19

19 ± 5.0

28 ± 5.0

20 ± 3.0

3.0 ± 1.0

20 ± 3.0

1 inci

25

25 ± 4.0

38 ± 4.0

22 ± 3.0

3,5 ± 1.0

22 ± 2.0

1-1 / 2 inci

38

38 ± 4.0

60 ± 4.0

35 ± 5.0

4,0 ± 1,5

35 ± 5.0

2 inci

50

50 ± 6,0

80 ± 6,0

48 ± 5.0

5.0 ± 1,5

40 ± 4.0

3 inci

76

76 ± 8,0

114 ± 8,0

60 ± 6,0

9,0 ± 1,5

60 ± 6,0

Kiriman kanggo Produk

1. PENGIRIMAN OCEAN kanthi volume akeh.

2. TRANSPORT Udhara utawa EXPRESS kanggo panjaluk conto.

Kemasan & Pengiriman

Jinis paket

Kapasitas muatan kontainer

20 GP

40 GP

40 HQ

Kantong Ton dipasang ing palet

20-22 m3

40-42 m3

40-44 m3

Plastik tas 25kg dipasang ing palet kanthi film

20 m3

40 m3

40 m3

Karton dipasang ing palet kanthi film

20 m3

40 m3

40 m3

Wektu pangiriman

Sajrone 7 dina kerja (kanggo jinis umum)

10 dina apa (kanggo jinis umume)

10 dina apa (kanggo jinis umume)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita